felvi.hu


eFestival díjat nyert a Felvi


Honlapunk első díjat nyert a 2008-as eFestival "Közérdekű információ szolgáltatás - Tematikus szakportálok" kategóriájában. A versenyt nyolcadik éve szervezte meg a Magyar Tartalomipari Szövetség.

A verseny célja arra ösztönözni az alkotókat, hogy minél színvonalasabb, minőségi magyar tartalmat szolgáltassanak a felhasználóknak.
A felvi.hu a Közérdekű információ szolgáltatás - Tematikus szakportálok kategóriában indult és hozta el a díjat. A zsűri elsősorban a honlap szerteágazó és sokrétű szolgáltatáspalettáját dicsérte, mely a közigazgatásban különösen fontos érték.

A díjat a felvi.hu-t üzemeltető Educatio Társadalmi Szolgáltató Kht. kapta, és ez így helyes, hiszen a honlap fejlesztése, fenntartása kapcsán a cég munkatársai valódi csapatmunkában dolgoztak. Külön köszönjük a felhasználók folyamatos visszajelzéseit, melyeket szintén igyekszünk beépíteni a honlapba.

A kategória második díját az Oktatási és Kulturális Minisztérium portálja kapta, míg a harmadik a VideoSmart honlap lett. Nekik és a többi kategória résztvevőinek, győzteseinek ezúton is gratulálunk!