felvi.hu


Az Év honlapja lett a Felvi.hu


Az internet rohamos fejlődése által a vállalatoknak, szervezeteknek újra kell gondolniuk üzleti és kommunikációs stratégiájukat. Már nem elég a tetszetős honlap, nem elég, ha egy szervezet csupán kommunikációs eszközként éli meg az internet fokozódó nyomását. A Magyar Marketingszövetség és az Internet Marketing Klub pályázatának "Oktatás" kategóriájában honlapunk, a Felvi.hu bizonyult a legjobbnak.

A pályázat célja elsősorban a figyelemfelkeltés, a korszerű marketinglehetőségek díjazása és példa mutatása a cégek, vállalkozások számára az új gazdaság kihívásainak való megfelelés területén.

A pályázat "Oktatás" kategóriájában honlapunk, a Felvi.hu bizonyult a legjobbnak, nyolc másik pályázót utasítva maga mögé. A díjakat október 19-én Sopronban, a Magyar Marketing Szövetség által rendezett Marketing Konferencián nyújtotta át a nyerteseknek dr. Kürti Sándor, a Kürt Rt. igazgatója, az Ernst & Young "Az év üzletembere" díjazottja. A díjazottak automatikusan részt vesznek az E-Festival (www.efestival.hu) díjfesztiválon és díjkiosztón.

Nagy volt az érdeklődés a pályázatra: közel 200 weblapot neveztek be. A zsűri tíz kategóriákban adott ki díjat, illetve kihirdették az Év Bannere címet is.