felvi.hu


Felvi Média


A Felvi.hu a felsőoktatási felvételi információk hivatalos forrása: összegyűjti és átlátható, könnyen böngészhető formában mutatja be a felsőoktatás kínálatát. Emellett sok hasznos információt is nyújt nemcsak a felvételizők, hanem az érettségizők, valamint szüleik, tanáraik, továbbá a felsőoktatás iránt érdeklődők számára.

A portál honlap fontos küldetése, hogy a széles körű tájékoztatás mellett olyan szolgáltatásokat is elérhetővé tegyen, amelyek jelentősen megkönnyítik a felsőoktatásba jelentkezők döntését, egyszerűbbé teszik a tájékozódást, és a lehető legteljesebb körűen tájékoztatnak a felsőoktatásról. Oldalunkat a felsőoktatási jelentkezés (december-február) és a ponthatárok megállapításának (július-augusztus) időszakában naponta több tízezren látogatják, de az említett két időszakon kívül is ezrek tájékozódnak nálunk minden nap a felsőoktatásról.

A Felvi.hu kapcsolódó médiumaival (nyomtatott kiadványok, adatbázisok) együtt a felsőoktatás teljes vertikumát lefedi, a felvételi jelentkezéstől a diplomáig. Amennyiben kommunikációs csatornáink felkeltették érdeklődését, médiumainkról, hirdetési árainkról a következő elérhetőségeken szerezhet bővebb információt:

E-mail: media@oh.gov.hu

Általános szerződési feltételek 2015. december 31-ig (pdf)

Általános szerződési feltételek 2016. január 1-től (pdf)