Regisztráció

A személyes oldalak szolgáltatásai:
Regisztrált felhasználóink folyamatosan bővülő, naprakész információkat kapnak a felvételi eljárásról és a benyújtott jelentkezésekről. Az E-felvételi szolgáltatásra kattintva jelentkezés nyújtható be az aktuális felvételi eljárásban, később megtekinthetők a beadott jelentkezések, a jelentkezői pontszámok, majd végül a ponthatárok és a felvételi eredmény is. Ugyanitt a jelentkezések feldolgozását követően lehetőség nyílik a felvételi nyilvántartásban szereplő személyes adatok megváltoztatására, a jelentkezési sorrend módosítására vagy a még szükséges dokumentumok feltöltésére..

Minimális követelmények
  • Legalább 8 karakter hosszúságú
  • Tartalmazzon legalább 1-1 kisbetűt, nagybetűt és számot
Érdeklődés
Adatvédelem

Az E-felvételi használatához nem elegendő a Felvi-regisztráció

Szükséges az E-felvételi felületén egy biztonsági kód megadása is. Sikeres regisztráció és belépés után a Szolgáltatások menüsorban kattintson E-felvételi menüpontra.

Ezt követően a rendszer használatára vonatkozó felhasználási feltételek elolvasása és elfogadása után (és csak azután) az E-felvételi rendszere automatikusan megküldi az e-mail címére az E-felvételi felületére történő belépéshez szükséges biztonsági kódot.