felvi.hu


Dolgozz a nyáron az ügyfélszolgálatunkon!

2022.04.28

Tájékoztatási munkatársat keresünk telefonos ügyfélszolgálati feladatok ellátására az Oktatási Hivatal felvételi ügyfélszolgálatára, teljes munkaidőben, határozott időszakra.


A feladat a beérkező telefonhívások fogadása, az ügyfelek kérdéseinek megválaszolása, dokumentálása, illetve közvetlen ügyfélmegkeresések bonyolítása.

Legalább középfokú végzettséggel rendelkezőket, még inkább olyan jelenlegi, vagy korábbi felsőoktatási hallgatókat keresünk, akik nemcsak a szavakkal bánnak jól (élőszóban vagy írásban), hanem a különböző informatikai és telekommunikációs eszközök sem fognak ki rajtuk.

Ha szeretnél belesni a kulisszák mögé és megismerni a felvételi eljárás másik oldalát, háttérfolyamatait, ha van kedved fiatalos csapattal dolgozni a nyáron, akkor jelentkezz és küldd el önéletrajzod az allas@oh.gov.hu címre 2022. május 25-ig!

Határozott idejű – június második felétől augusztus végéig szóló –, teljes munkaidős szerződést kínálunk, fix juttatási csomaggal. A munkavégzés helye: Budapest, 12. kerület, Maros u. 19-21. További részletek az Oktatási Hivatal honlapján.