Borturizmus és borgasztronómia szakirányú továbbképzés
Szak neve nagybetűsen BORTURIZMUS ÉS BORGASZTRONÓMIA SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉS Szak neve borturizmus és borgasztronómia szakirányú továbbképzés Végzettségek
Képzési terület gazdaságtudományok 4. A felvétel feltételei - szöveges Bármely képzési területen legalább alapképzésben (korábban főiskolai szintű képzésben) szerzett oklevél. Képzési idő 3 Kreditek száma 90 7. A képzés során elsajátítandó kompetenciák, tudáselemek, megszerezhető ismeretek, személyes adottságok, készségek, a szakképzettség alkalmazása konkrét környezetben, tevékenységrendszerben A képzés során elsajátítandó tudáselemek: A képzés során elsajátítandó kompetenciák: A képzés során megszerezhető személyes és társas kompetenciák: A képzés során megszerezhető módszerkompetenciák: A szakképzettség alkalmazása konkrét környezetben, tevékenységrendszerben: 8. A szakképzettség szempontjából meghatározó ismeretkörök és a főbb ismeretkörökhöz rendelt kreditérték Alapozó ismeretek: 28 kredit Borturisztikai ismeretek: 14 kredit Gasztrokulturális ismeretek: 22 kredit Gyakorlati ismeretek: 21 kredit 9. A szakdolgozat kreditértéke 5 kredit |