Élelmiszeripari minőségügyi szakirányú továbbképzés
Szak neve nagybetűsen ÉLELMISZERIPARI MINŐSÉGÜGYI SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉS Szak neve élelmiszeripari minőségügyi szakirányú továbbképzés Végzettségek
Képzési terület agrár 4. A felvétel feltételei - szöveges - mezőgazdasági gépészmérnöki Képzési idő 2 Kreditek száma 60 7. A képzés során elsajátítandó kompetenciák, tudáselemek, megszerezhető ismeretek, személyes adottságok, készségek, a szakképzettség alkalmazása konkrét környezetben, tevékenységrendszerben A képzés célja: olyan felsőfokú élelmiszeripari minőségügyi szakemberek képzése, akik a felsőfokú graduális képzésben megszerzett mérnöki ismereteik birtokában a szakmérnök-képzés elméleti és gyakorlati anyagának elsajátításával képesek az élelmiszer-feldolgozással foglalkozó termelő és szolgáltató vállalatoknál az élelmiszeripari minőségüggyel összefüggő feladatok (minőségfejlesztés, tervezés, irányítás, szabályozás, ellenőrzés) megoldására, továbbá rendelkeznek azokkal az élelmiszertechnológiai, műszaki, minőség- és emberi erőforrás menedzsment ismeretekkel, amelyek szükségesek egy élelmiszer-feldolgozó vállalat komplex minőségbiztosítási rendszerének a kiépítéséhez, működtetéséhez és fejlesztéséhez. 8. A szakképzettség szempontjából meghatározó ismeretkörök és a főbb ismeretkörökhöz rendelt kreditérték Alapismeretek és élelmiszeripari minőségügyi szakmai törzsanyag: 29 kredit 9. A szakdolgozat kreditértéke 2 kredit |