Alapfokú élelmiszerminősítő szakirányú továbbképzés
Szak neve nagybetűsen ALAPFOKÚ ÉLELMISZERMINŐSÍTŐ SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉS Szak neve alapfokú élelmiszerminősítő szakirányú továbbképzés Végzettségek
Képzési terület műszaki 4. A felvétel feltételei - szöveges Vegyészmérnöki, biomérnöki, élelmiszermérnöki, szőlész-borász mérnöki, környezetmérnöki, kémia, biológia, mezőgazdasági és élelmiszer-ipari gépészmérnöki, kereskedelem és marketing alapképzési szakok valamelyikén, vagy ápolás és betegellátás alapképzési szak dietetikus szakirányán szerzett oklevél, illetve az ezeknek megfelelő, a korábbi képzési rendszerben szerzett vegyészmérnöki, biomérnöki, környezetmérnöki, élelmiszer technológus mérnöki, élelmiszer-ipari gépészmérnöki, agrármérnöki, dietetikus főiskolai szakok valamelyikén szerzett oklevél. Képzési idő 2 Kreditek száma 60 7. A képzés során elsajátítandó kompetenciák, tudáselemek, megszerezhető ismeretek, személyes adottságok, készségek, a szakképzettség alkalmazása konkrét környezetben, tevékenységrendszerben Kompetenciák, tudáselemek, megszerezhető ismeretek: 8. A szakképzettség szempontjából meghatározó ismeretkörök és a főbb ismeretkörökhöz rendelt kreditérték Alapozó tantárgyak: 4 kredit 9. A szakdolgozat kreditértéke 10 kredit |