Gasztronómiai szakközgazdász szakirányú továbbképzés
Szak neve nagybetűsen GASZTRONÓMIAI SZAKKÖZGAZDÁSZ SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉS Szak neve gasztronómiai szakközgazdász szakirányú továbbképzés Végzettségek
Képzési terület gazdaságtudományok 4. A felvétel feltételei - szöveges a) Gazdaságtudományok képzési területen legalább alapképzésben (korábban főiskolai szintű képzésben) szerzett közgazdász oklevél; és Képzési idő 2 Kreditek száma 60 7. A képzés során elsajátítandó kompetenciák, tudáselemek, megszerezhető ismeretek, személyes adottságok, készségek, a szakképzettség alkalmazása konkrét környezetben, tevékenységrendszerben 7.1. A képzés célja: A képzés célja a gasztronómiában jártas szakember képzése, aki fel van vértezve 7.2. Szakmai kompetenciák: A gasztronómiai szakközgazdász 7.2.1. Tudása: – birtokában van a legalapvetőbb információgyűjtési, elemzési, feladat-, illetve problémamegoldási módszereknek; 7.2.2. Képességei: képes 7.2.3. Attitűdje: – kritikusan szemléli saját munkáját; 7.2.4. Autonómiája és felelőssége: – felelősséget vállal, illetve visel saját munkájáért, döntéseiért; 8. A szakképzettség szempontjából meghatározó ismeretkörök és a főbb ismeretkörökhöz rendelt kreditérték 8.1. Alapozó ismeretek: 10-15 kredit 8.2. Szaktárgyak: 28-32 kredit 8.3. Kiegészítő szakismeretek: 5-8 kredit 9. A szakdolgozat kreditértéke 10 |