Sörfőző mester szakmérnök szakirányú továbbképzés
Szak neve nagybetűsen SÖRFŐZŐ MESTER SZAKMÉRNÖK SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉS Szak neve sörfőző mester szakmérnök szakirányú továbbképzés Végzettségek
Képzési terület agrár 4. A felvétel feltételei - szöveges Agrár képzési területen legalább alapképzésben szerzett mérnöki oklevéllel vagy vegyészmérnöki vagy biomérnöki alapképzési szakok valamelyikén szerzett oklevél Egyéb alapképzési szakon szerzett oklevél esetén további feltétel vegyészmérnöki vagy biomérnöki mesterképzési szakok valamelyikén szerzett oklevél. Képzési idő 4 Kreditek száma 120 7. A képzés során elsajátítandó kompetenciák, tudáselemek, megszerezhető ismeretek, személyes adottságok, készségek, a szakképzettség alkalmazása konkrét környezetben, tevékenységrendszerben A képzés során elsajátítandó tudáselemek, ismeretek: 8. A szakképzettség szempontjából meghatározó ismeretkörök és a főbb ismeretkörökhöz rendelt kreditérték Sörtechnológia ismeretkör: 54 kredit 9. A szakdolgozat kreditértéke 10 kredit |