felvi.hu


Kisokos a külföldi végzettséggel rendelkezők számára

2022.01.07

A felvételi jelentkezés és az eljárás legfontosabb tudnivalóit foglaltuk össze a Felvi kisokosban, amelyből idén külön kiadványt készítettünk azoknak, akik külföldi végzettségükkel szeretnének a felsőoktatásba jelentkezni, kiemelve benne a rájuk vonatkozó speciális tudnivalókat, teendőket.

boritoMikor és milyen teendői vannak egy felvételizőnek? Mire kell figyelnie az E-felvételi kitöltésekor? Milyen dokumentumokat kell feltöltenie (és mit nem), hogyan számítják a pontjait, miért kaphat többletpontokat? Mi a felvételi követelmény? Kell-e emelt szintű érettségit tennie, milyen tárgyból és hogyan teljesítheti?

Ezekre a kérdések – és még többre – mind megtalálható a válasz a 2022-es Felvi kisokosban, amelyből idén külön kiadványt is készítettünk azoknak a jelentkezőknek, akik külföldi végzettségükkel szeretnének a felsőoktatásba jelentkezni. Ebben külön kiemeljük a rájuk vonatkozó speciális tudnivalókat, teendőket, szabályokat

Ám figyelem! A kisokosban csak a legfontosabbakat foglaltuk össze, mintegy iránytűként, de ez nem helyettesíti az eljárási szabályokat tartalmazó Felsőoktatási felvételi tájékoztató gondos átolvasását!

 

A külföldi végzettségűeknek szóló kisokos letölthető a képre vagy ide kattintva »

 

 

A témáról rövid videó is elérhető Youtube-csatornánkon »