felvi.hu


Segítség a külföldről jelentkezőknek

2024.01.25

A felvételi legfontosabb tudnivalóit foglaltuk össze a Felvételi kisokosban, amelyből idén is készítettünk külön kiadványt azoknak, akik külföldi végzettségükkel szeretnének a felsőoktatásba jelentkezni. Új videónkban pedig a rájuk vonatkozó speciális tudnivalókat, teendőket ismertetjük.

felveteli_kisokos_kulföldi_2024.jpgMikor és milyen teendői vannak egy felvételizőnek? Mire kell figyelnie az E-felvételi kitöltésekor? Milyen dokumentumokat kell feltöltenie (és mit nem), hogyan számítják a pontjait? Mikor kell emelt szintű érettségit tennie és hogyan teljesítheti? Mik az állami ösztöndíjas képzés feltételei?

Ezekre a kérdések – és még többre – mind megtalálható a válasz a 2024-es Felvételi kisokosban, amelyből idén is készítettünk egy külön kiadványt azoknak a jelentkezőknek, akik külföldi végzettségükkel szeretnének a felsőoktatásba jelentkezni. Ebben külön kiemeljük a rájuk vonatkozó speciális tudnivalókat, teendőket, szabályokat

Ám figyelem! A kisokosban csak a legfontosabbakat foglaltuk össze, mintegy iránytűként, de ez nem helyettesíti az eljárási szabályokat tartalmazó Felsőoktatási felvételi tájékoztató gondos átolvasását!

A külföldi végzettségűeknek szóló kisokos letölthető a képre vagy ide kattintva »

 

 

YouTube logoAz Educatio kiállításon elhangzott előadásunk »