felvi.hu


Megjelent a Tájékoztató kiegészítése

2022.01.31

A szeptemberben induló képzések Felsőoktatási felvételi tájékoztatójának hivatalos kiegészítésében a korábban közzétett meghirdetések módosítása, kiegészítése mellett új jelentkezési lehetőségeket is meghirdettek a felsőoktatási intézmények.

A mai naptól kiegészített, pontosított formában található meg a Felsőoktatási felvételi tájékoztató.

A jelentkezőknek akkor is érdemes áttanulmányozniuk a jelentkezési szabályokat, meghirdetéseket, ha korábban már megnézték azokat a honlapon.

Kiegészítések, javítások, módosítások

Vannak olyan szakok, amelyeket különböző okok miatt decemberben még nem hirdettek meg a felsőoktatási intézmények, most viszont megjelennek. Az új meghirdetések és az egyéb korrekciók, törlések beépültek a Tájékoztató szövegébe, és így az egységes szerkezetben olvashatók a Felvin.

Jelentkezési határidő: 2022. február 15.

A szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre legkésőbb 2022. február 15-én éjfélig lehet jelentkezést benyújtani az E-felvételiben. A jelentkezés ingyenes, ha 3 szakra (magyar állami ösztöndíjas, önköltséges formában) jelentkezik valaki. Amennyiben ezen túl további képzéseket kíván megjelölni (legfeljebb még 3 helyet lehet), akkor kiegészítő eljárási díjat kell fizetnie: átutalással vagy bankkártyás fizetéssel (internetes tranzakcióra alkalmas bankkártyával.)

2022. február 20-ig kell hitelesíteni a jelentkezést Ügyfélkapun keresztül, vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190).

A Hivatalos kiegészítés egybeszerkesztett változata letölthető (pdf-ben) ide kattintva »