felvi.hu


Megjelent a Tájékoztató kiegészítése

2020.01.29

A szeptemberben induló képzések Felsőoktatási felvételi tájékoztatójának hivatalos kiegészítésében a korábban közzétett meghirdetések módosítása mellett új jelentkezési lehetőségeket is meghirdettek a felsőoktatási intézmények.

A Tájékoztató a mai naptól kiegészített, pontosított formában található meg a Felvin. Minden jelentkezőnek akkor is érdemes újra áttanulmányoznia a jelentkezési szabályokat, meghirdetéseket, ha korábban már megnézte azokat.

Kiegészítések, javítások, módosítások

Vannak olyan szakok, amelyeket decemberben még nem hirdettek meg a felsőoktatási intézmények, most viszont megjelennek. Ezek az új meghirdetések, és az egyéb korrekciók, törlések 2020. január 29-ével beépültek a felvételi tájékoztató szövegébe, és így az egységes szerkezetben olvasható a Felvin.

Jelentkezési határidő: 2020. február 15.

Legkésőbb 2020. február 15-én éjfélig van lehetőség jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. Szintén eddig kell befizetni a megjelölt jelentkezési helyek alapján számított kiegészítő eljárási díjat átutalással, vagy bankkártyás fizetéssel (internetes tranzakcióra alkalmas bankkártyával).

Hitelesítési határidő: 2020. február 20.

2020. február 20-ig kell mindenkinek hitelesítenie a jelentkezését Ügyfélkapun keresztül, vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190).

A Hivatalos kiegészítés egybeszerkesztett változata letölthető (pdf-ben) ide kattintva »