felvi.hu


Kiegészítés a 2018-as keresztféléves felvételi eljáráshoz

2017.10.31

A Hivatalos kiegészítésben a korábban közzétett meghirdetések mellett új jelentkezési lehetőségeket hirdettek meg a felsőoktatási intézmények.


A keresztféléves eljárás indulása óta néhány változás történt a felsőoktatási intézmények által meghirdethető képzésekkel kapcsolatban. A felsőoktatási felvételi tájékoztató (az Egyetemek, főiskolák menüpont alatt) 2017. október 31-ével már a kiegészített, pontosított formában olvasható, de az alábbi táblázat összefoglalva is tartalmazza az új információkat.

Jelentkezés és hitelesítés

A jelentkezési határidő nem változott: legkésőbb 2017. november 15-én éjfélig rögzíthető a jelentkezési kérelem az E-felvételiben. Szintén eddig kell befizetni a megjelölt jelentkezési helyek alapján számított kiegészítő díjat átutalással, vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával.

2017. november 20-ig kell mindenkinek hitelesítenie a jelentkezését Ügyfélkapun keresztül, vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220).

A Hivatalos kiegészítés egybeszerkesztett változata letölthető (pdf-ben) ide kattintva »