felvi.hu


Éjfélig lehet keresztféléves képzésekre jelentkezni

2017.11.15

A felvételizőknek a 2017. november 15-én, éjfélkor lejáró határidőig végezniük kell a személyes és kötelező adataik rögzítésével, a kiválasztott szakok megjelölésével és a szükséges, már rendelkezésre álló dokumentumok feltöltésével az E-felvételi felületén.


A jelentkezés véglegesítése előtt érdemes áttekinteni a Tájékoztató október végén közzétett Hivatalos kiegészítésében megjelent módosításokat, új jelentkezési lehetőségeket is. A meghirdetett képzések az Egyetemek, főiskolák vagy a Szakkereső segtségével böngészhetők.

Aki a díjmentesen megjelölhető három jelentkezési helynél többet - maximum hatot - jelöl meg, annak szintén november 15-én éjfélig kell befizetnie a megjelölt további jelentkezési helyek alapján számított kiegészítő díjat átutalással, vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával.

Hitelesítés: november 20-ig

A jelentkezés határidő után öt nap áll a felvételizők rendelkezésére, hogy hitelesítsék a jelentkezésüket (hitelesítés hiányában a jelentkezés érvénytelennek számít!).

Hitelesíteni Ügyfélkapun keresztül, vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220.) lehet, legkésőbb 2017. november 20-ig.