felvi.hu


Ma még lehet jelentkezni a pótfelvételiben

2017.08.07

Augusztus 7-én éjfélig lehet pótfelvételizni, és ma a hitelesítéseket is el kell végezni. Ügyfélszolgáltaunk meghosszabbított nyitvatartással várja az érdeklődőket.


Jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet, legkésőbb 2017. augusztus 7-én éjfélig, és csak egyetlen képzés jelölhető meg. A pótfelvételi során azok jelentkezhetnek, akiket egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel a július 26-án zárult általános eljárásban, vagy idén egyáltalán nem is jelentkeztek felsőoktatásba.

A jelentkezési határidő egyben a hitelesítés hatérideje is. Hitelesíteni az Ügyfélkapun keresztül vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával az Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220 címre
(javasolt elsőbbségi küldeményként feladni) lehet megtenni. Mindez azt is jelenti, hogy a hitelesítő adatlapot is legkésőbb augusztus 7-én éjfélig postára kell adni!

Ügyfélszolgálatunk a szokásostól eltérően augusztus 7-én este nyolcig várja személyesen illetve telefonon az érdeklődőket.