![]() |
Az alábbi tartalmak egy már lezárult felvételi eljárás archivált információit tartalmazzák. |
Szakirányú képzések ›› BGE ›› BGE-KVIK ›› fogyasztóvédelmi menedzser
Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Szakirányú továbbképzés neve: fogyasztóvédelmi menedzser
Munkarend | Fin. forma | Költségtérítés (félév) | Képzési idő (félév) | Irányszám | Képzés gyakorisága | Képzés helye | Képzési terület |
Levelező | Önköltséges | 245.000 Ft | 2 | 20 < 50 | hetente | Budapest | gazdaságtudományok |
Részvétel feltétele: Az alábbi képzési területek valamelyikén legalább alapképzésben (vagy a korábbi rendszerű főiskolai szintű képzésben) szerzett oklevél: gazdaságtudományok, agrár, informatika, jogi, műszaki, művészet, művészetközvetítés, államtudományi, orvos- és egészségtudomány, pedagógusképzés, társadalomtudomány vagy természettudomány.
Szakirányú továbbképzésben megszerezhető szakképzettség neve: fogyasztóvédelmi menedzser
Kapcsolattartó/szakfelelős: Papadopuloszné Nagy Andrea, Kecskés Magdolna/ Dr. Kozák Tamás, cím: 1149 Budapest, Buzogány utca 11-13., tel/fax: (1) 469-6767, email: nagy.andrea@uni-bge.hu, kecskes.magdolna@uni-bge.hu, honlap: http://www.felnottkepzes.uni-bge.hu.
Jelentkezési határidő (februárban induló képzések): 2021. január 8.
Jelentkezési határidő (szeptemberben induló képzések): 2021. augusztus 9.
Jelentkezés módja: intézmény honlapján.
Befizetés módja: átutalás.
Csatolandó dokumentumok: oklevélmásolat.
Képzés kezdete (februárban induló képzések): 2021. február 5.
Képzés kezdete (szeptemberben induló képzések): 2021. szeptember 3.
Egyéb információk: A képzés célja, hogy a hallgatók megismerjék azt a szabályozási, intézményi rendszert, amely biztosítja, hogy a vállalat fogyasztóvédelmi tevékenysége teljes mértékben összhangban legyen a nemzetközi és hazai kereskedelemnek, turisztikai és vendéglátóipari vállalkozásainak a fogyasztók biztonságát célzó jogszabályokkal, irányelvekkel és ajánlásokkal. A hallgatók elsajátítsák fogyasztóvédelem stratégiai szemléletmódját, felkészültté váljanak a piaci, termék és szolgáltatásfejlesztési trendek, összefüggések megértésére. A megszerzett tudás kiterjed a fogyasztóvédelem operatív gyakorlatára, így különösen azon intézkedések, szabályzatok összességére, amelyek képesek biztosítani a vállalati beszerzési, készletezési és értékesítési folyamatok integritását. A fogyasztóvédelmi, élelmiszerbiztonsági operatív implementációját bemutató esettanulmányok során a hallgatók képessé válnak a fogyasztó életét, illetve egészségét veszélytető helyzet feltárására, a vállalaton belüli kockázati pontok azonosítására, valamint a termékbiztonság teljes folyamatának, a hatályos nemzetközi előírások és európai uniós, illetve nemzeti jogszabályok szerinti megfelelőségének biztosítására.