![]() |
Az alábbi tartalmak egy már lezárult felvételi eljárás archivált információit tartalmazzák. |
Egyetemek, főiskolák ›› SZTE ›› SZTE-MK
2017. szeptemberi pótfelvételi képzések
Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar
Intézmény elérhetősége | Az intézmény további 2017 szeptemberében induló képzéseket meghirdető kara(i) |
Meghirdetett képzések 2017 szeptemberi kezdéssel
|
AZ ELEKTRONIKUS JELENTKEZÉS ÉS A DOKUMENTUMOK ELEKTRONIKUS FELTÖLTÉSÉNEK HATÁRIDEJE: 2017. AUGUSZTUS 7.
(A dokumentumok - szükség esetén - postai úton is beküldhetők a következő címre: „2017. évi felsőoktatási pótfelvételi jelentkezés” Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220.)
MESTERKÉPZÉSBEN MEGHIRDETETT SZAKOK
Részidős képzések
Képz. szint | Munka- rend | Fin. forma | Meghirdetett képzés | Önköltség (félév) | Képz. idő (félév) | Kapacitás min. < max. | Személyes megjelenést igénylő vizsgaformák | Képz. terület |
M | L | K | élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki(1)(5) | 400 000 Ft | 4 | 1 < 5 | - | AGRÁR |
M | L | K | élelmiszermérnöki(1)(2)(5) | 400 000 Ft | 4 | 1 < 5 | - | AGRÁR |
M | L | K | gépészmérnöki(1)(4)(5) | 400 000 Ft | 4 | 1 < 5 | - | MŰSZ |
M | L | K | műszaki menedzser(1)(3)(5) | 400 000 Ft | 4 | 1 < 5 | - | MŰSZ |
M | L | K | vidékfejlesztési agrármérnöki(1)(5) | 400 000 Ft | 4 | 1 < 5 | - | AGRÁR |
(1) A szakon kötelező szakmai gyakorlatot teljesíteni. Az erről szóló pontos információkat megtalálja a felsőoktatási szakképzések, az alap- és mesterképzések képzési és kimeneti követelményeiről, valamint a tanári felkészítés közös követelményeiről és az egyes tanárszakok képzési és kimeneti követelményeiről szóló 18/2016. (VIII. 5.) EMMI rendeletben, illetve a www.felvi.hu honlap Szakleírások menűpontjában.
(2) Választható specializáció: élelmiszeripari technológia- és termékfejlesztés.
(3) Választható specializációk: energetika, logisztika.
(4) Választható specializáció: folyamattechnikai.
(5) A levelező munkarendű képzésben a hallgatók tanóráira tömbösítve, legfeljebb kettő hetenként munkanapokon vagy a heti pihenőnapon kerül sor.