felvi.hu


1.6.2.2. Fizetés bankkártyával az interneten keresztül

2020.12.28

Ezt a lehetőséget azok használhatják, akiknek rendelkezésükre áll ilyen típusú tranzakciókra alkalmas bankkártya. Ha ezzel a lehetőséggel kíván élni, akkor az E-felvételi rendszerében a Fizetés gombra kattintva eljut a szolgáltatást üzemeltető bank megfelelő oldalára. (Ez nem jelenti azt, hogy csak az ehhez a bankhoz tartozó bankkártyával lehet fizetni, bármely internetes fizetésre alkalmas kártyával ki lehet egyenlíteni a kiegészítő eljárási díjat.)

Kérjük, hogy a fizetés indítása előtt feltétlenül ellenőrizze, hogy a kártyához tartozó folyó- vagy hitelszámlán rendelkezésre áll-e a megfelelő összeg, illetve a tranzakció indítása után minden esetben várja meg annak eredményét!

Bankkártyával történő fizetés esetén nem kell a felvételi azonosító számot sem megadnia: mivel az E-felvételi felületéről közvetlenül érkezik a megfelelő oldalra, ezért a háttérben (nem látható módon) a tranzakció során egyértelműen megtörténik az azonosítás. Az is szükségtelen, hogy a bankkártya (illetve a hozzá tartozó folyószámla) a jelentkező nevén legyen.