felvi.hu


Felsőoktatási felvételi tájékoztató - 2020. szeptemberben induló képzések

2019.12.19

Üdvözöljük a Felsőoktatási felvételi tájékoztató oldalain!

Elektronikus kiadványunk az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) és az Oktatási Hivatal (OH) jóváhagyásával, mint hivatalos közlemény jelenik meg.

A 2020 szeptemberében induló képzések Felsőoktatási felvételi tájékoztatóját (továbbiakban: Tájékoztató) 2019. december 19-től olvashatja ezeken az oldalakon, ahol a jelentkezés és a pontszámítás szabályait, tudnivalóit ismertetjük.

A Tájékoztató egységes szerkezetben tartalmazza a felsőoktatási felvételi eljárással kapcsolatos azon információkat, amelyek az egyes képzésekre történő érvényes jelentkezéshez szükségesek.

Felhívjuk figyelmét, hogy a más kiadványokban, hirdetményekben található – esetleg téves – információk alapján történő jelentkezés akár érvénytelen is lehet!

A felsőoktatási intézmények által a jelenlegi felvételi eljárásban meghirdetett alapképzési (A), osztatlan mesterképzési (O), felsőoktatási szakképzési (F) és mesterképzési (M) lehetőségekről az Egyetemek, főiskolák menüpontban tájékozódhat.

ARCHÍVUM: Egyetemek, főiskolák »

 

A Szakkereső segítségével megtalálja, hol indul a kiválasztott szak, a Szakleírások menüpontban pedig a képzési és kimeneti követelmények információi, valamint a végzettek elhelyezkedési adatai is böngészhetők. A Tanárképzés-választó alkalmazással abban segítünk, hogy az ezek iránt érdeklődők – az előképzettségük függvényében – ki tudják választani a számukra elérhető tanárszakot.

A felvi.hu E-felvételi felületén egyszerűen, gyorsan, a nap bármely szakában lebonyolíthatja a felvételi jelentkezést, és nyomon követheti az eljárás folyamatát.

Sikeres felvételit kívánunk!