felvi.hu


2.4.5.3. Középiskolai Tudományos Diákkörök Országos Konferenciája versenyeredmény

2019.12.19

Tárgyanként legfeljebb egy versenyen elért eredmény alapján többletpont jár, ha a jelentkező a versenyeredményt azon tárgyak valamelyikéből érte el, amely az adott szakon érettségi pontot adó érettségi vizsgatárgyként szerepel.

Ilyen többletpont az agrár, az államtudományi, a bölcsészettudomány, a gazdaságtudományok, az informatika, a jogi, a műszaki, az orvos- és egészségtudomány, a pedagógusképzés, a sporttudomány (kivéve edző alapképzési szak), a társadalomtudomány és a természettudomány képzési területekhez tartozó felsőoktatási szakképzéseken, alapképzési szakokon és osztatlan mesterképzéseken jár (lásd. 1. sz. táblázat).

Figyelem! A korábbi években szerzett versenyeredmény a felhasználási szándék idejében érvényes versenykiírás szabályai szerint használható fel, vagyis a megszerzett versenyeredmények nem évülnek el!

A Középiskolai Tudományos Diákkörök Országos Konferenciája (TUDOK) versenyein elért helyezés alapján


Tudományos Diákkörök Országos Konferencia versenyeiről az érettségi vizsgatárgyak listája:

 

A TUDOK versenyen elért eredményt igazoló dokumentumok tartalmi és formai követelményeiről A többletpontokat igazoló dokumentumok c. fejezetben talál információkat. Kérjük, feltétlenül olvassa át ezeket!