felvi.hu


1.2. Hogyan kell jelentkezni?

2017.10.15

A magyarországi központi felsőoktatási felvételi eljárásban jelentkezni kizárólag elektronikusan lehet, a Felvi.hu E-felvételi szolgáltatásán keresztül. Itt az adatokat egy webes felületen kell rögzíteni. Az E-felvételit a Felvi.hu-n történő regisztráció után lehet használni.

Figyelem! Fontos, hogy a jelentkezési határidő után, az eljárás alatt is rendszeresen figyelje a megadott e-mail postafiókját, és az oda érkező hivatalos értesítéseket, felszólításokat, hiánypótlási kéréseket, tájékoztatásokat!

A 2018. évi keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárás jelentkezési időszakában – azaz 2017. október 15. és 2017. november 15. között – az E-felvételi kizárólag jelentkezésre, ezt követően 2017. november 20-ig a jelentkezés hitelesítésére szolgál (e-jelentkezés). Az ügyintézési időszakban – az adatfeldolgozási folyamat befejezésével – pedig a jelentkezéssel kapcsolatos folyamatos online tájékoztatás, illetve az ügyintézési funkciók (pl. adatmódosítás, dokumentum-feltöltés, sorrendmódosítás, betekintés a személyes adatokba, jelentkezésekbe, pontszámokba) érhetők el (e-ügyintézés).

A jelentkezés határideje: 2017. november 15.
A hitelesítés határideje: 2017. november 20.

 

A jelentkezési határidőt követően NEM lehet benyújtani jelentkezést, illetve a hitelesítési határidőn túl NEM lehet hitelesíteni a benyújtott felvételi jelentkezési kérelmet! Hitelesítés nélkül a jelentkezés érvénytelen!