felvi.hu


1.7.2. Tájékozódás, adatbetekintés

2015.12.23

Az elektronikus jelentkezés adatainak lezárása és a hitelesítés után létrejön a 2016. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás központi elektronikus nyilvántartása, melyet az E-felvételiben a jelentkező megtekinthet. Az E-felvételi szolgáltatásban folyamatosan nyomon követheti a jelentkező a rögzített adatokat és eredményeket, a felvételi pontokat, majd pedig a felvételi döntés eredményét.

Figyelem! Az online tájékoztatás miatt az eljárás során folyamatosan elérhető és letölthető lesz az E-felvételi szolgáltatásában a jelentkezői státuszlap formájában, mely valamennyi, a jelentkező és a jelentkezései vonatkozásában releváns információt tartalmaz, valamint az eljárás végén itt lesz elérhető és letölthető a besorolási döntés is. A jelentkezők a besorolási döntés E-felvételi szolgáltatásban való elérhetőségéről külön tájékoztató e-mailt is kapnak. Kérjük, folyamatosan figyelje a saját jelentkezői oldalát és a jelentkezéskor megadott e-mail postafiókját!

A különböző szolgáltatások a 2016. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás egyes fázisaihoz igazodva eltérő időpontoktól lesznek elérhetők honlapunkon. Kérjük, hogy figyelje a honlapot, illetve a hírleveleket az egyes szolgáltatások indításával kapcsolatban.

A honlapunkon található a Kérvénytár, amely a 2016. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás alatt használatos és adott esetben kötelezően használandó nyomtatványok gyűjteménye. Különböző formanyomtatványok tölthetőek le, pl. adatmódosításhoz vagy éppen jogorvoslathoz. Az itt található kérelemtípusok vagy csak formajavaslatok, alkalmazásuk megkönnyíti az ügyintézést. A Kérvénytárban található kérelemtípusok csak aláírással hitelesítve küldhetők el, ezért ezeket postai úton kell benyújtani az Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190 postacímre.

(A linkre kattintva kilép a hivatalos Tájékoztatóból.)