felvi.hu


1.3.5. Kiegészítő eljárási díj befizetése

2015.12.23

Az e-jelentkezőnek egy összegben kell befizetnie az esetleges kiegészítő eljárási díjat folyószámláról történő banki átutalás formájában, vagy amennyiben rendelkezésére áll megfelelő bankkártya (pl. dombornyomott vagy virtuális bankkártya), akkor internetes tranzakcióval.

A rendszer az alapjelentkezés keretében díjmentesen megjelölt képzéseken túl rögzített jelentkezési helyek alapján a fizetendő kiegészítő eljárási díjat automatikusan kiszámolja, és azt megjeleníti. Az eljárási díjakkal és azok befizetésével kapcsolatos részletes tudnivalók az Eljárási díjakról szóló fejezetben olvashatók.

Figyelem! Csak ezen a két módon fizethetik be az eljárási díjat. Az eljárási díj befizetésének, illetve a tranzakció indításának határideje – folyószámláról történő banki átutalással és bankkártyás fizetés esetén is – megegyezik a jelentkezési határidővel, tehát 2016. február 15.

Figyelem! Fontos, hogy az E-felvételi során ne használjanak belföldi postautalványt („rózsaszínű csekket"), mert a felsőoktatási felvételi eljárás díjainak befizetését ilyen módon (technikai okokból) nem lehet elfogadni!