felvi.hu


2.3.4. Dokumentumok pótlása

2014.10.15

Minden jelentkezőnek lehetősége van pótolni azokat a dokumentumokat, amelyek a 2015. évi keresztféléves felsőoktatási felvételi jelentkezéskor még nem álltak rendelkezésére. Mindezt elektronikusan az E-felvételi keretében honlapunkon teheti meg, vagy amennyiben technikailag nincs lehetősége a dokumentumok feltöltésére úgy postai úton az Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220. postacímre történő megküldéssel pótolhatja a hiányzó dokumentumokat.

Figyelem! Amennyiben a jelentkező a jelentkezéskor nem nyújtja be a felvételi pontszámításhoz szükséges, már rendelkezésére álló dokumentumok másolatait, úgy az Oktatási Hivatal a jelentkezési határidő lejártát követő benyújtás esetén nem köteles ezeket a dokumentumokat figyelembe venni, tehát ügyeljen arra, hogy az összes rendelkezésére álló dokumentumot egyszerű másolatban a jelentkezéskor benyújtsa!

Azon dokumentumok másolatait, amelyek a jelentkezés benyújtásakor nem álltak még a jelentkező rendelkezésére (pl. érettségi bizonyítvány, felsőfokú oklevél, nyelvvizsga-bizonyítvány stb.) legkésőbb 2015. január 8-ig kell benyújtani. A dokumentummásolat(ok) pótlásáról bővebb információ A 2015. évi keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárás során benyújtandó dokumentumok c. részben található.