2024. szeptemberben induló képzések
Felsőoktatási felvételi tájékoztató

Az E-felvételi

Az E-felvételi használatához minden jelentkezőnek rendelkeznie kell Ügyfélkapu regisztrációval. A rendszer az Ügyfélkapun történő azonosítás alapján automatikusan átveszi a központi nyilvántartásban szereplő személyes és lakcím adatokat.

Az E-felvételihez tehát nem szükséges külön regisztrálni a Felvi.hu-n, csak az Ügyfélkapu belépési adataira lesz szükség!

További biztonsági elem, hogy az E-felvételibe történő első belépéskor a rendszer automatikusan elküldi a jelentkező egyedi biztonsági kódját (amelyre szintén szükség van a felületre való belépéshez) és a felvételi azonosító számát is.

Felvételi azonosító szám: ezen tartják nyilván az adatait, ügyintézéskor vagy tájékozódáskor erre kell hivatkozni. Folyamatosan látható az E-felvételi felületén is. Egy adott felvételi eljárásban mindenkinek csak egy felvételi azonosító számon nyilvántartott érvényes jelentkezése lehet.

Útmutatók, üzenetek, figyelmeztetések és keresők támogatják az űrlapok kitöltését, ami bármikor abbahagyható és folytatható, az adatok elmenthetők, nem kell egyszerre minden információt megadni.

A jelentkezés lépései

efelveteli_lepesei_24A.jpg

Az E-felvételi használatáról részletes leírást a felületen talál.