felvi.hu


3.1. Kötelezően beküldendő dokumentumok

2019.12.19

A jelentkezéshez kötelezően beküldendő dokumentumok alatt elsősorban azokat a hivatalos, végzettségeket és eredményeket igazoló okiratmásolatokat értjük, amelyek alapján a pontszámítás történik. Ezek hiányában felvételi összpontszám nem számítható.

Ha a jelentkezés során megadott személyes adatok eltérnek valamely a benyújtott dokumentum(ok)ban szereplő adatoktól (vagy a jelentkezés követően a viselt neve megváltozott), akkor a jelentkező a névváltoztatási okiratának, a születési vagy házassági anyakönyvi kivonatának másolatával tudja igazolni, hogy valamennyi dokumentum az övé.

A külföldi vagy Magyarországon működő külföldi rendszerű középfokú végzettséggel rendelkező jelentkezők pontszámításhoz szükséges beküldendő dokumentumokat A külföldi vagy Magyarországon működő külföldi rendszerű intézményekben szerzett végzettségekről c. fejezet tartalmazza.

Figyelem! A jelentkezés időszakában már meglévő dokumentumokat a jelentkező köteles a jelentkezésével egyidejűleg feltölteni az E-felvételi felületére, legkésőbb 2020. február 15-ig! Azokat, amelyeket ezt követően kap kézhez, legkésőbb 2020. július 9-ig pótolhatja.

 

(Frissítve: 2020.01.29.)