felvi.hu


1.2. Hogyan kell jelentkezni?

2018.10.15

A magyarországi központi felsőoktatási felvételi eljárásban jelentkezni kizárólag elektronikusan lehet, a Felvi.hu E-felvételi szolgáltatásán keresztül, ahol az adatokat egy webes felületen kell rögzíteni. Az E-felvételit a Felvi.hu-n történő regisztráció után lehet használni.

Figyelem! Fontos, hogy a jelentkezési határidő után, a teljes eljárás alatt is rendszeresen figyelje a megadott e-mail postafiókját, ahová a tájékoztatásokat, a hiánypótlási felszólításról szóló értesítéseket, emlékeztetőket kapja, továbbá az E-felvételi felületét, ahonnan letöltheti a hivatalos leveleket (hiánypótlási felszólítás, besorolási határozat). Ügyfélkapu segítségével hitelesített felvételi kérelem esetén a hivatalos leveleket az Ügyfélkapu Értesítési tárhelyén is megkapja.

A 2019. évi keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárás jelentkezési időszakában – azaz 2018. október 15. és 2018. november 15. között – az E-felvételi kizárólag jelentkezésre, ezt követően 2018. november 20-ig a jelentkezés hitelesítésére szolgál (e-jelentkezés). Az ügyintézési időszakban – 2018. december 5-től – pedig a jelentkezéssel kapcsolatos folyamatos online tájékoztatás, illetve az ügyintézési funkciók (pl. adatmódosítás, dokumentum-feltöltés, sorrendmódosítás, betekintés a személyes adatokba, jelentkezésekbe, pontszámokba) érhetők el.

A jelentkezés határideje: 2018. november 15., 24:00 óra
A hitelesítés határideje: 2018. november 20., 24:00 óra


A jelentkezési határidőt követően az E-felvételi felülete lezár, utána jelentkezést NEM lehet benyújtani! Hitelesítés nélkül a jelentkezés érvénytelen!