felvi.hu


1.2. Hogyan kell jelentkezni?

2017.12.22

A magyarországi központi felsőoktatási felvételi eljárásban jelentkezni kizárólag elektronikusan lehet, a Felvi.hu E-felvételi szolgáltatásán keresztül. Itt az adatokat egy webes felületen kell rögzíteni. Az E-felvételit a Felvi.hu-n történő regisztráció után lehet használni.

Figyelem! Fontos, hogy a jelentkezési határidő után, a teljes eljárás alatt is rendszeresen figyelje a megadott e-mail postafiókját, ahová a hivatalos értesítéseket, felszólításokat, hiánypótlási kéréseket, tájékoztatásokat kapja!

A 2018. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás jelentkezési időszakában – azaz 2017. december 22. és 2018. február 15. között – az E-felvételi kizárólag jelentkezésre, ezt követően 2018. február 20-ig a jelentkezés hitelesítésére szolgál (e-jelentkezés). Az ügyintézési időszakban – 2018. április 19-től – pedig a jelentkezéssel kapcsolatos folyamatos online tájékoztatás, illetve az ügyintézési funkciók (pl. adatmódosítás, dokumentum-feltöltés, sorrendmódosítás, betekintés a személyes adatokba, jelentkezésekbe, pontszámokba) érhetők el.

A jelentkezés határideje: 2018. február 15.
A hitelesítés határideje: 2018. február 20.


A jelentkezési határidőt követően jelentkezést NEM lehet benyújtani! Hitelesítés nélkül a jelentkezés érvénytelen!