felvi.hu


Pótfelvételin válassz WSUF levelező vagy nappali képzést!

2022.07.26

Tanulj tovább egy megfizethető, gyakorlatorientált főiskolán levelező vagy nappali munkarendben! Színvonalas oktatással, támogató környezettel vár a WSUF! Indulj el velünk az üzleti karriered felé!


Miért a WSUF? A Wekerle Sándor Üzleti Főiskola kitűnő választás azoknak, akiket érdekel az üzleti világ és a főiskola elvégzése után a gazdasági szférában szeretnének karriert építeni. Felsőoktatási intézményünkben - többek között - a következő szolgáltatásokkal vívjuk ki hallgatóink elégedettségét:

 

Főiskolánk ALAPKÉPZÉSEIRE és FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉSEIRE a PÓTFELVÉTELI ELJÁRÁS keretében 2022. július vége és augusztus első fele között lehet jelentkezni, a www.felvi.hu honlapon keresztül!

Fontos információ, hogy a pótfelvételire csak azok jelentkezhetnek, akiket az általános eljárásban, egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel, vagy idén nem jelentkeztek felsőoktatási képzésre.

A Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán 2022 szeptemberében több alternatívát kínálunk a pótfelvételizőknek. Azok, akik teljes képet szeretnének kapni főiskolánkról, a tantárgyakról, a felvételi követelményekről, a karrier iroda szolgáltatásairól, online prospektusunkból tájékozódhatnak.

WSUF pótfelvételi tájékoztató 2022/23 »


Jelenlegi hallgatóink véleményébe, mint például Gőz Roland olimpiai bajnok észrevételei arról, számára mit jelent ezen a főiskolán tanulni, itt lehet beleolvasni »

Akit érdekel, nézze meg - másik hallgatónk - Ripli Zsuzsanna színésznő videóját arról, pörgős életébe hogyan illeszti be a főiskolai tanulmányait.

Végzős hallgatóink többsége arról számol be, hogy átlag 3 hónapon belül jól fizető állást sikerül szereznie ismert vállalatoknál. A cégek közül néhányat honlapunk nyitólapján lehet megtalálni.

2022 SZEPTEMBERÉTŐL a következő ALAPKÉPZÉSEKKEL várjuk azokat, akik a gazdaságtudományok vagy az informatika képzési területek iránt érdeklődnek:


A 2022 szeptemberében induló ALAPKÉPZÉSEINKRŐL bővebb információ itt található »

Mi a teendő akkor, ha valakinek nem volt annyi pontja, amellyel bekerülhetett volna valamelyik alapszakra? Ebben az esetben érdemes 2 év alatt elvégezhető FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉST választani a következő kínálatunkból:


Részletes tájékoztatás FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉSEINKRŐL itt érhető el »

Várjuk a Corvin-negyedben található főiskolánkon mindazokat, akik nappali hallgatói jogviszonyban vagy munka mellett, levelező munkarendben szeretnének továbbtanulni!

Wekerle Sándor Üzleti Főiskola
1083 Budapest, Jázmin u. 10.

felvi@wsuf.hu
www.wsuf.hu

(Fizetett tartalom)