felvi.hu


Angol nyelvű egészségturizmus-szervező képzés a Semmelweis Egyetemen

2022.01.13

7 féléves, nappali tanrendű, angol nyelvű egészségturizmus-szervező képzést indít a Semmelweis Egyetem.

Mit csinál egy egészségturizmus-szervező szakember?

Az egészségturizmus-szervező olyan sokoldalú szakember, aki az egészségügyi folyamatokban és a turizmus területén egyaránt jártas. Tudása ötvözi az egészségügyi, az üzleti és a turisztikai ismereteket, ezáltal nemcsak az egészségügyi intézmények működését látja át, és képes annak folyamatait megszervezni és koordinálni, de üzleti és marketing ismereteivel képes azt piacra vinni és menedzselni. Az elsajátított tudás birtokában képes lesz egészségturisztikai, egészségmegőrző és rehabilitációs programcsomagok kialakítására is.

Hol helyezkedhetsz el?

A végzett hallgatóink akár az egészségügyi ágazat menedzsment jellegű területein, akár a turizmushoz kapcsolódó területeken, belföldön vagy - az angol nyelven folytatott tanulmányok miatt - külföldön egyaránt el tudnak helyezkedni.

Mit nyújtunk?

 

Miért érdemes a Semmelweis Egyetemet választani?

A Semmelweis Egyetem méltán viseli a „Kutató-elit Egyetem” címet. Nemcsak hazai, de nemzetközi viszonylatban is elismert az egyetemünkön folyó oktatási és kutatási tevékenység. Semmelweis diplomával rendelkezni büszkeség. Komplex, több területet is átfogó szakmai tudást szerezni angol nyelven hatalmas előny a munkaerőpiacon. És végül, de nem utolsó sorban, hivatalosan is a miénk a „Legszebb budapesti egyetemi épület”. A Vas utcában tanulni ezért is jó!

Milyen anyagi terhet jelent a képzés?

2022-ben államilag finanszírozott és költségtérítéses helyekre egyaránt jelentkezhetnek leendő hallgatóink. Az angol nyelvű képzés magasabb költségei miatt félévente 160.000 forint idegennyelvi hozzájárulást kell fizetni a hallgatóinknak, azonban figyelembe véve a hét féléven keresztül, angol nyelven történő képzés előnyeit, ez méltányolható összeg.

Hol kaphatsz bővebb információt a képzésről?

A weboldalunkon részletes információt találsz a képzésről.

Várunk 2022. január 13-15. között a 22. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon a Semmelweis Egyetem standján.

A Semmelweis Egyetem online nyílt napot tart 2022. január 27-én (csütörtök). A nyílt nap programját itt találod.

De írhatsz is nekünk a tarstud@se-etk.hu címre.

(Fizetett tartalom)