felvi.hu


A te utad a Pécsiközgázon

2022.07.26

Ne hagyd ki a pótfelvételit!


Sokan ünnepeltek július 21-én, mert bekerültek az általuk áhított egyetemi képzésre. Vannak azonban olyanok is, akik számára úgy tűnhet, ez a lehetőség - az idei évre legalábbis - kicsúszott a kezükből. Ha közéjük tartozol, semmi okod az aggodalomra: neked találták ki a pótfelvételi eljárást! De mikor érdemes a pótfelvételiben gondolkodni és milyen utakat járhatsz be itt nálunk, a Pécsiközgázon? Mutatjuk!

Biztosan nekem való a pótfelvételi?

Akkor érdemes gondolkodnod a pótfelvételin, ha


Amennyiben magadra ismertél, készítettünk Neked egy kis segítséget, hogy mi lehet a Te utad a Pécsiközgázon!

Oklevél helyett legyen diplomád!

(FOKSZ-on végzetteknek)

Ha sikerrel elvégezted a felsőfokú szakképzést, nem érdemes megállni: a diploma több lehetőséget nyit neked a munkaerőpiacon, magasabb fizetési kategóriába kerülhetsz ráadásul a kapcsolatrendszeredet is bővítheted. A FOKSZ okleveled hasznos: akár 1,5 évvel rövidítheted a képzési időt a BSc szakokon! Új lehetőség, hogy a FOKSZ okleveled kiválthatja az emelt szintű érettségit!


A pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett szakokat itt találod!


Nem kell megállnod, vár a mesterképzés!

(BSc diplomával rendelkezőknek)

Idén is sokan szereztek diplomát az alapképzésben. Akár idén, akár régebben végeztél valamelyik BSc szakon, neked is van utad a Pécsiközgázon!

Érdemes gondolkodnod a mesterképzésben, hiszen magasabb fizetési kategóriájú állásokra pályázhatsz, vagy a jelenlegi munkahelyeden is előrébb léphetsz. Élhetsz az ingyenes továbbképzési lehetőségeinkkel például a Tehetségközpont jóvoltából, részt vehetsz workshopokon és külföldi tanulmányutakra is mehetsz. Sok új ismeretet, sok új élményt és sok új kapcsolatot kaphatsz a mesterképzésen.


A pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett szakokat itt találod!

 

Meggondoltad magad? Gyere tanulni a Pécsiközgázra!

(Akik nem jelentkeztek felsőoktatási intézménybe, vagy nem nyertek felvételt)

Előfordulhat, hogy lecsúsztál a 2022-es felvételi jelentkezésről, vagy meggondoltad magad és a munka világa helyett mégis a tanulást választanád? Esetleg eltaktikáztad a jelentkezést és nem vettek fel sehová? Többféle lehetőséggel is várunk a Pécsiközgázon.

Emelt szintű érettségi nélkül is megkezdheted felsőfokú tanulmányaidat nálunk, hiszen a Felsőfokú szakképzési (FOKSZ) programunkba tudsz bekapcsolódni, ahonnan később továbbléphetsz a BSc képzéseink valamelyikére. Jó hír, hogy a FOKSZ oklevél többletpontot jelent majd a felvételin, rövidíti a képzési időt és az emelt szintű érettségit is kiválthatja!

Emelt szintű érettségivel jelentkezhetsz BSc képzéseinkre. Válaszd nappali képzésünket, hogy megtapasztald az igazi egyetmista létet, a hamisítatlan "Péc


A pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett szakokat itt találod!


Bármelyik legyen is a te utad, szeretettel várunk a Pécsiközgázon!


Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar
7622 Pécs, Rákóczi u. 80.
72/501-599/23159
felveteli@ktk.pte.hu
ktk.pte.hu/felvetelizok

(Fizetett tartalom)