felvi.hu


10+1 érv, hogy miért válaszd a Pécsiközgázt

2022.01.10

Több mint 10 érvünk van, miért válaszd a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának valamelyik képzését, vagyis miért legyél te is pécsiközgázos hallgató!


1. Mert jó ide bejönni

Felújított tantermekben, magas technikai felszereltség mellett tanulhattok nálunk és folyamatosan készülnek a velünk kapcsolatban álló vállalatok segítségével egyedi dizájnú és felszereltségű tereink, amelyek nemcsak az oktatást, de a közösségi életet is szolgálják.

Nézd meg magad!

2. Mert magasan az átlag felett indulhatsz

A diplomaszerzés nálunk költségtérítésesként is megtérülő befektetés. A befizetett pénz ugyanis várhatóan 460-770%-ban térül meg már a pályakezdő években. És ez csak a kezdet…

Tudd meg, mi lesz a diploma után!

3. Mert lehetnek nemzetközi álmaid

Angol nyelvű Gazdálkodási és menedzsment szakunk EFMD nemzetközi akkreditációval rendelkezik, vagyis olyan magas minőséget képvisel, hogy elvégzésével szinte bárhol a világon esélyekkel indulhatsz egy-egy álláspályázaton.

Tudj meg többet!

4. Pécsiközgáz Alma Mater ösztöndíj

A Pécsiközgáz Alma Mater ösztöndíjprogramot azoknak találtuk ki, akiknek kevés esélyük van bejutni az államilag finanszírozott helyekre a magas ponthatárok miatt.

Nézd meg az ösztöndíjakat!

5. Mert kell egy közösség…

Kappa Kedd, Közgáz Szerda, Est Café, Jobb mint otthon, Októberfeszt, Majális, PEN – ezeket a kifejezéseket fogjátok legelőször megtanulni, hiszen a tanulás mellett van másra is lehetősége egy vérbeli pécsiközgázosnak.

Tapasztald meg a közösséget!

6. Mert olcsó és korszerű kollégiumban lakhatsz

Felújított kollégiumunk legnagyobb előnye, hogy közel van és a közösség adott: mindig van kihez fordulni, ha épp elakadtál pl.: a gazdmatekkal!

Nézz körül a kollégiumban!

7. Mert várnak a külföldi kalandok

A Pécsiközgáz több, mint 90 nemzetközi intézményi kapcsolata között biztosan találsz olyan helyet, ahol érdemes lesz egy-két félévet eltölteni.

További részleteket itt találsz

8. Mert valódi üzleti térben gyakorolhatsz

Akár az az álmod, hogy egy cégnél dolgozz, akár az, hogy saját vállalkozásba kezdesz, jó helyen jársz nálunk, hiszen vállalati partnereink jelen vannak az elméleti és gyakorlati oktatásban is.

Ismerd meg az Alkalmazott Tanulások Központját!

9. Mert körülölel a diákélet

10 hallgatói szervezet vár, amelyek remek lehetőségeket kínálnak az érdeklődés kielégítésére és a különböző pozíciók, feladatok kipróbálására.

Válogass diákszervezeteink közül!

10. Mert ha elakadtál, segítünk!

Különleges hely a Tehetségpont: tanulásban, pályaválasztásban, gyakorlati hely választásban kapsz odafigyelő, értő segítséget.

Ilyen a Tehetségpont

 

+1 Mert mindenki pécsi akar lenni

Pécs megismerhető, bejárható város, mégis két kézzel kínálja számodra a lehetőségeket, legyen a szenvedélyed a kultúra, a bulizás, a sport vagy a művészet. Hamar meg fogod érteni, hogy tényleg mindenki pécsi akar lenni…

Éld át a pécsi hangulatot!

(Fizetett tartalom)