felvi.hu


Válaszd a Pázmányt, elindít és elkísér! (x)


Megmutatjuk Neked, hogy miért érdemes a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán tanulnod!

Karunkon sokféle alap-, mester-, osztatlan és doktori képzés, illetve szakirányú továbbképzés közül választhatsz. A bölcsészeti és a társadalomtudományi szakokon, valamint a pedagógusképzésen egyaránt magas színvonalú képzésben vehetsz részt. Olyan ismereteket és készségeket szerezhetsz, amelyekkel sikeressé válhatsz választott hivatásodban, és versenyképes lehetsz a globális munkaerőpiacon.

A lehetőségek világa

Egyetemünk lehetővé teszi egyéni fejlődésedet. Időt és alkalmat biztosít érdeklődésed szélesítésére, új készségek elsajátítására. Új emberekkel találkozhatsz, új kihívásokkal kerülhetsz szembe és új tevékenységekbe kezdhetsz. A Pázmány olyan hely, ahol lehetőségeidet kiaknázhatod és önmagadra találhatsz. Alkalmat kaphatsz külföldön új nyelv és kultúra megismerésére. Karunk alkotásra és a kutatásra is ösztönöz Téged, ha nálunk tanulsz, egy élő, lélegző és kreatív környezetet és közösséget biztosítva hozzá.

Több, mint oktatás

A Pázmány hallgatói létszáma nem túl magas, ezért családias és barátságos a környezet, viszont elég nagy ahhoz, hogy tanórákon kívüli lehetőségeket biztosítson a fejlődésre, az öntevékeny körök és tehetséggondozási programok által. Kisebb létszámú kurzusaink, oktatóink jobb elérhetősége, és a számos támogatási forma egyedülálló előnyt jelent.

Vedd figyelembe, hogy évente több száz fiatal szerez olyan használható tudást és értékes diplomát nálunk, amely a munkaerőpiacon jól alkalmazható és hozzájárul jövőbeli sikereikhez. Felmérések szerint a PPKE BTK-n végzettek 90%-a szereti a jelenlegi munkáját és 95%-a mondja azt, hogy szeretett a Pázmányra járni, ahol életre szóló élményekkel gazdagodott. Végzett hallgatóink 87%-a fontos barátságokat kötött az egyetemen eltöltött évek alatt, és ha visszamehetne az időben, újra a Pázmányra jelentkezne. Ebből is láthatod, hogy egy összetartó közösséggel is megajándékozhat egyetemünk, s majd elkísérhet saját szakmai életutadon.

Ha azon gondolkodsz, hogy a Pázmány BTK-n folytasd-e tanulmányaidat, akkor tájékozódj a rendelkezésre álló lehetőségek széles köréről. Ismerkedj velünk Kari nyílt napjainkon! Kérdezd a felvételiről vagy az oktatásról közvetlenül az oktatóinkat, vagy hallgatóinkat, akik szívesen beszámolnak Neked az egyetemi, hallgatói életről!

Megtalálsz minket és Pázmányos közösségeinket a Facebookon, és az Instagramon is. Ha nincs lehetőséged személyesen kérdezni, írj nekünk bátran és segítünk.

Több szempontból is fontos és lényegi döntés előtt állsz. Engedd, hogy segítsünk Neked!

 

SOK EGYETEM VAN MAGYARORSZÁGON, KÖZTÜK CSAK EGY KATOLIKUS

SZÁMOS KATOLIKUS EGYETEM VAN A VILÁGON, KÖZTÜK CSAK EGY MAGYAR

Ez a PÁZMÁNY. – Gyere a Pázmányra!

 

A felvételi jelentkezés és pontszámítás tudnivalói

Gyere és tedd fel kérdéseidet személyesen felvételi referensünknek!

2020. január 15. Budapest, Sophianum (1088 Budapest, Mikszáth Kálmán tér 1.)

 

Januári nyílt napjaink időpontjai és helyszínei:

2020. január 21. Esztergom, Iohanneum (2500 Esztergom, Majer István út 1-3.)

2020. január 22. Budapest, Sophianum (1088 Budapest, Mikszáth Kálmán tér 1.)

A részletes programokat a honlapunkon találod.

 

Nézd meg, kedveld és oszd meg, hogy minél többen tudják: A Pázmány elindít és elkísér!

YouTube videó link: https://www.youtube.com/watch?v=38X17rYUaX0

Honlap címünk: www.btk.ppke.hu/

Facebook oldalunk: www.facebook.com/ppkebtk

Instagram oldalunk: https://www.instagram.com/pazmanybolcsesz/

(X)