felvi.hu


Válassz a Pázmány BTK képzési kínálatából! (x)

2019.02.05

Pár nap van a jelentkezésig, de még tanácstalan vagy továbbtanulásoddal kapcsolatban? Segítünk, hogy megalapozottan tudd meghozni döntésedet.

Fontos választás előtt állsz, amihez több tényezőt kell figyelembe venned. Nemcsak szakok, hanem felsőoktatási intézmények között is választasz, így a jelentkezési sorrendet a számodra lényeges szempontok szerint határozhatod meg. Fontos, hogy hallgatóként majd jól érezd magad az adott intézményben és színvonalas képzésben részesülj. Meghatározó szerepe lehet a döntésedben annak is, hogy mennyit ér a megszerzett diploma, s hogyan segíti személyes boldogulásodat az egyetem utáni életben.

Több, mint oktatás

Egyetemünkön ismereteket, készségeket, tapasztalatokat és bizalmat is biztosítunk. Új lehetőségeket nyitunk meg és lehetővé tesszük jövőd megalapozását.

Kisebb létszámú kurzusainkkal, előadóink jobb elérhetőségével, számos támogatási formával és több hallgatói klubbal, öntevékeny körrel az egyetemi életed dinamikus és egyedülálló lehet Karunkon.

Hallgatóinkkal együttműködve ösztönző és támogató környezetet teremtünk, amelyben mindenki tudása gyarapszik. Olyan oktatásban és kutatásokban vehetsz részt, amelyeket a kíváncsiság és a kreativitás hajt. A tudás átadása mellett, figyelmet és teret is kapsz, saját elképzeléseid és ideáid érvényesítéséhez.

Ösztöndíjak és támogatások

Pázmány BTK-s hallgatóként széleskörű támogatási rendszer áll rendelkezésedre. Az itt tanulók számos ösztöndíj és juttatási forma közül válaszhatnak. Használd ki és élj velük!

Külföldi ösztöndíjak

Egyre több hallgatónk vesz részt külföldi részképzésekben és támogatott tanulmányutakon. A cserediákprogramok és ösztöndíjas utazások mellett nemzetközi kettős képzés elvégzésére is lehetőséged nyílik. Karrierépítés szempontjából is jó helyen állnak a Pázmány külföldi ösztöndíj programjai - számos diák találja meg a tüzet és a szenvedélyt a hivatásához, a Pázmányos Erasmus utakon.

Tehetséggondozás

Tehetséggondozó programunkkal lehetőséget biztosítunk kiemelkedő képességű hallgatóinknak tudásuk bővítésére, elmélyítésére. Mentorprogramok, ösztöndíjak és tudományos műhelyek várják a hallgatókat. Publikációs lehetőségeket is biztosítunk egyetemistáink számára, megalapozva ezzel a diploma utáni karrierépítést.

Kutatások

Karunkon sokféle kutatás folyik a társadalomtudományok, a bölcsészettudományok és a pedagógia terén, amelyekbe a legtehetségesebb hallgatóinkat is bevonjuk. A versenyek és a pályázatok mellett hosszabb távú kutatásokra is lehetőséged nyílik, csak meg kell találnod a megfelelő témát.

Miért válaszd a Pázmány Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karát?

 

Nézd meg a videót, kedveld és oszd meg, hogy minél többen tudják: A Pázmány elindít és elkísér!

Honlap címünk: www.btk.ppke.hu/

Facebook oldalunk: www.facebook.com/ppkebtk

Instagram oldalunk: @pazmanybolcsesz

(x)