felvi.hu


Pont Ott Parti 2021

2021.07.14

Idén is megrendezzük a hivatalos felsőoktatási ponthatárváró rendezvényt, a Pont Ott Partit.


A belépés ingyenes!

Gyere, és izguljunk együtt az egyetemi ponthatárokért. Töltsd vidáman és önfeledten leendő egyetemista léted első meghatározó eseményét!

A fellépők mellett számos érdekes programmal, kiállítókkal és sportolási lehetőségekkel várunk Benneteket, hogy még érdekesebbé tegyük a ponthatárok kihirdetése előtti órákat az

ELTE Lágymányosi Campusán

2021. július 22-én.

Program

 

(A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.)

Éld át jó társaságban első egyetemista élményed! Találkozzunk a Pont Ott Partin!

További részletekért, és hogy ne maradj le a legújabb infókról, ne felejts el visszajelezni a Facebook eseményben.

A rendezvényre való belépéskora Covid-19 elleni védettséget igazolni szükséges védettségi igazolvánnyal vagy a hivatalos EESZT-applikációval.

Ha nem budapesti vagy, itt egy kis segítség a tömegközlekedéshez:

  1. a Keleti Pályaudvarról: szállj fel az M4 metróra, a Rákóczi térig menj 2 megállót, majd szállj fel a 4-es vagy 6-os villamosra (a Móricz Zsigmond körtér M vagy az Újbuda-központ M felé tartó járatra), és utazz 5 megállót a Petőfi híd, budai hídfőig. A villamosról leszállva 9 perc séta az ELTE Lágymányosi Campus, Déli Tömb.
  2. a Déli Pályaudvarról: sétálj a Nagyenyed utca állomásra (kb. 2 perc), majd szállj fel a 17-es vagy a 61-es villamosra (a Móricz Zsigmond körtér M vagy a Savoya Park felé), utazz 4 megállót a Budaörsi út /Villányi út megállóig. Szállj fel a 212-es buszra (a Boráros tér H felé – 7 megálló), és utazz a Petőfi híd, budai hídfőig. A buszról leszállva 8 perc séta az ELTE Lágymányosi Campus, Déli Tömb.
  3. a Népligetből: menj a Vajda Péter utcai megállóba (kb. 8 perc séta). Szállj fel az 1-es villamosra (a Kelenföld vasútállomás M felé). Utazz 6 megállót az Infoparkig. A villamosról leszállva 9 perc séta az ELTE Lágymányosi Campus, Déli Tömb.
  4. az Újpest-Városkaputól: szállj fel az M3-as metróra (a Lehel tér felé), és utazz 3 megállót a Göncz Árpád városközpontig. Szállj át az 1-es villamosra (a Kelenföld vasútállomás M felé), és utazz 19 megállót az Infoparkig. A villamosról leszállva 9 perc séta az ELTE Lágymányosi Campus, Déli Tömb.