felvi.hu


Kodolányi. #EgyüttValóraVáltjuk (x)

2020.07.31

Közösség. Tudás. Élmény. Siker. Ezt nyújtja a Kodolányi János Egyetem. Hazánk legjobb magánegyetemén (HVG Diploma 2020) 3 felsőoktatási szakképzés, 12 alapszak és 3 mesterszak közül választhatsz. Ha regisztrálsz telefonos pótfelvételi tanácsadásunkra, felhívunk, és együtt biztosan találunk számodra megfelelő megoldást.

Miben más a Kodolányi?

Nálunk nem csak hagyományos órákon veszel részt. A 13 hetes szorgalmi időszak 10 hetes intenzív elméleti és 3 hetes tematikus gyakorlati szakaszra tagolódik. A tematikus hetek keretében nem órarend szerint és nem is feltétlenül az iskolában történik az oktatás.

Gyakorlatközpontú, cégekkel közösen kiépített oktatási módszerünk garantálja, hogy alapos elméleti és gyakorlati tudással kezdheted meg karriered építését.

Két alapszakot is elvégezhetsz plusz két félév alatt egy tandíjért, így két diplomát is szerezhetsz, megduplázhatod elhelyezkedési esélyeidet.

Intézményünkben egyedülálló mentorprogram működik. Oktatóink, mint osztályfőnökök segítik diákjainkat eligazodni az egyetemi életben és egyengetik útjukat egészen a munkavállalásig. Mi névről, arcról ismerjük hallgatóinkat, egy oktatóra 20 diák jut.

Angol nyelvű képzéseink alap- és mesterszakokon a legmodernebb trendek és ismeretek bemutatása révén nemcsak a szakmai ismeretek és a nyelvtudás elmélyítésére nyújtanak lehetőséget, hanem olyan team- és projektmunkára is, ahol különböző kultúrákból érkező fiatalok ismerik meg egymást és dolgoznak együtt.

Nemzetközi programunk hallgatóink számára 33 ország több mint 170 felsőoktatási intézményébe kínál áthallgatási lehetőséget.

Felsőoktatási szakképzéseinken angol nyelvből emelt szintű érettségire is felkészítünk.

Kiváló oktatógárdánk és egyedülálló eszközparkunk (tv-stúdió, hangstúdió, online rádió, internetes magazin, sommelier terem, gasztro terem, hangszigetelt egyéni és zenekari próbatermek) a garancia, hogy iskolánkban megfelelő gyakorlati tudás szerezhető.

Beszámítjuk korábbi tanulmányaidat, munkatapasztalatodat, elfogadjuk a már elvégzett tantárgyaidat, ráadásul menet közben is könnyen válthatsz szakot.

Sokféle ösztöndíj, támogatás és diákmunka lehetőség áll rendelkezésére hallgatóinknak.

Ha további kérdéseid lennének a felvételivel, szakjainkkal kapcsolatban, látogass el a felveteli.kodolanyi.hu oldalunkra, regisztrálj személyes telefonos tanácsadásunkra, vagy írj munkatársainknak a felveteli@kodolanyi.hu e-mail címre!

Reméljük, szeptembertől Te is a Kodolányisok nagy csapatát fogod erősíteni!

(X)