felvi.hu


Fokozatosan újranyit a személyes ügyfélszolgálat

2020.05.28

A járványhelyzet enyhülésének köszönhetően személyes ügyfélszolgálatunk fokozatosan tér vissza a megszokott működési rendjéhez. A személyes ügyfélszolgálati iroda június 2-től heti három nap tart nyitva, egyelőre korlátozott ügyintézési lehetőségekkel. E-mailen és telefonon továbbra is az eddig megszokott rendben válaszolunk a kérdésekre.

A biztonsági intézkedések betartásával, immár a hét minden napján nyitva tart ügyfélszolgálatunk, ahol az intézhető ügyek teljes körével várjuk a segítséget kérőket.

 

2020. június 2-től a személyes ügyfélszolgálati iroda hétfő, szerda és csütörtöki napokon tart nyitva 9-12 és 13-16 óra között.

Az apostille közbenső hitelesítési igények mellett immár azokat is várjuk, akik külföldön szerzett nyelvvizsga honosítása vagy külföldön szerzett végzettség, bizonyítvány, képesítés elismertetése ügyében szeretnének ügyeket intézni.

A többi ügy esetében továbbra is kérjük, hogy lehetőség szerint az elektronikus ügyintézési lehetőségeket használják (pl. E-felvételi a felsőoktatási felvételi eljárásban) vagy kérdés esetén telefonon, e-mailben érdeklődjenek! Az e-mailekre és telefonokra továbbra is járvány előtt megszokott rendben válaszolunk.

A további nyitvatartási változásról és a személyesen intézhető ügyek köréről folyamatosan tájékoztatást fogunk adni.

Az ügyfélszolgálati irodába személyesen érkezőknek az alábbiakra szeretnénk felhívni a figyelmüket: