felvi.hu


Felvi kisokos 2021

2021.02.11

Határidők és menetrend, pontszámítás és dokumentumok, segítő alkalmazások és tájékozódási lehetőségek – a felvételi jelentkezés és az eljárás legfontosabb tudnivalóit foglaltuk össze röviden a Felvi kisokos idei kiadványában.

Milyen teendői vannak egy felvételizőnek, és mikor? Mire kell figyelnie? Milyen dokumentumokat kell benyújtania, hogyan számítják ki a pontjait, miért kaphat többletpontot? Kell-e emelt szintű érettségit tennie, és milyen tárgyból? Ezekre a kérdésekre mind megtalálható a válasz a Felvi kisokos 2021-es felvételi tudnivalókat összegző kiadványában.

Kötelező olvasmányok és egyéb, segítő-tájékoztató alkalmazások – például az elhelyezkedési esélyekről, karrier- és kereseti lehetőségekről: ezeket is kigyűjtöttük, hogy egy kattintással elérd, amire kíváncsi vagy és segíthet a választásban.

Fontos tudni azonban, hogy a kisokosban csak a legfontosabbakat foglaltuk össze, mindegy iránytűként, de ez nem helyettesíti a Felsőoktatási felvételi tájékoztatóban megjelent eljárási szabályok gondos átolvasását!

A kisokos letölthető a képre vagy ide kattintva »