felvi.hu


Csütörtök éjfélig lehet felvételizni, tovább lesz nyitva az ügyfélszolgálat is

2024.02.13

Nem halogathatják már sokáig jelentkezésük leadását a szeptemberben induló felsőoktatási szakképzések, alap- és osztatlan képzések, valamint mesterképzések leendő hallgatói. A jelentkezés véglegesítésének határideje 2024. február 15. éjfél.

Rendkívüli nyitvatartás az ügyfélszolgálaton

2024. február 15-én ügyfélszolgálatunk tovább tart nyitva: személyesen 20 óráig, telefonon 22 óráig várjuk a kérdéseket, az e-mailekre 24 óráig válaszolunk.

 

Az E-felvételivel nem túl bonyolult benyújtani a jelentkezést – fontos tudni azonban, hogy ehhez Ügyfélkapu regisztráció szükséges, és a felületre is csak az Ügyfélkapun keresztül lehet belépni.

 

Az E-felvételiben a jelentkezés folyamatosan tölthető, menthető, újra megnyitható. A lényeg, hogy a már meglévő dokumentumok feltöltésére, a jelentkezés(ek) rögzítésére és a folyamat lezárására (hitelesítésére) február 15. éjfélig sor kerüljön. (Sorrendet később, egy alkalommal március vége és július 10. között módosítani lehet, illetve a később kézhez kapott dokumentumokat is addig lehet majd feltölteni, benyújtani.)

A jelentkezés (február 15-i) határidős lépései a következők:

efelveteli_lepesei_24A.jpg

A Felvételi tájékoztatóban bővebb információkat is találsz:

Vagy töltsd le tájékoztató kiadványunkat:

Kapcsolódó cikkeink: