felvi.hu


Hamarosan indul a keresztféléves ügyintézés

2023.11.16

Már zajlik a keresztféléves jelentkezők által rögzített adatok és a feltöltött dokumentumok feldolgozása. A felvételizőknek decembertől lesz újra dolguk, amikor az E-felvételi rendszerében kezdetét veszi a felvételi ügyintézés.

2024K_long.jpg

A felvételi eljárás menetrendje szerint legkésőbb december 14-től lesznek elérhetők az ügyintézési funkciók az E-felvételiben. Ekkor a jelentkezőknek lehetőségük nyílik adatmódosításra, a jelentkezési sorrendjük egyszeri módosítására, dokumentumpótlásra, illetve ha szükséges, hiánypótlásra.

Ekkortól az E-felvételiben lehet nyomon követni a rögzített adatokat, ellenőrizni a feltöltött dokumentumok feldolgozottsági státuszát, valamint itt lehet majd látni a vizsgaeredményeket, a felvételi pontokat, majd pedig a besorolási döntésről szóló határozatot.

Az elkövetkező időszakról a Felvételi tájékoztatóban »


A hiányos jelentkezés benyújtó felvételizők a jelentkezéskor megadott e-mail címükre felszólítást kapnak a pótlásról – legkésőbb 2024. január 3-ig. (Ezért is fontos a megadott postafiók rendszeres figyelése!)

Az ügyintézési időszak 2024. január 9-ig tart majd, eddig lesz lehetőség a módosításokra, hiánypótlásra és a jelentkezés benyújtása után megszerzett újabb dokumentumok feltöltésére.

A ponthatárokat várhatóan 2024. január 23-án hirdetik ki itt, a Felvin.