felvi.hu


Most jelentkezel? Így lépj be az E-felvételibe!

2023.12.21

A 2024 szeptemberében induló képzésekre jelentkezők Ügyfélkapus azonosítást követően tudják használni a felsőoktatási felvételi online felületét, az E-felvételit. Öt pontban végigvesszük ennek menetét.


1.

Honlapunk Belépés/regisztráció vagy E-felvételi gombjára kattintva a rendszer felajánlja az Ügyfélkapuval történő bejelentkezés lehetőségét. (Ügyfélkapu-hozzáférést itt lehet igényelni.) Az E-felvételi használatához immár nem szükséges regisztrálni a Felvi.hu-n és be sem kell lépni a Felvire, tehát a belépés-panel tetején megjelenő szövegmezőket nyugodtan figyelmen kívül lehet hagyni.

Belépés Ügyfélkapuval 1

2.

A Belépés ügyfélkapuval gombra kattintva a rendszer automatikusan átirányítja a felhasználót az Azonosítási Szolgáltatások oldalra, ahol az Ügyfélkapu-regisztrációkor kapott adatokkal megtörténik az azonosítás - azaz itt kell belépni az Ügyfélkapuhoz tartozó felhasználónevünkkel és jelszavunkkal.

Belépés Ügyfélkapuval 2

3.

A rendszer ezt követően visszairányítja a felhasználót a Felvire, ahol az E-felvételire kattintva a középső,  „Általános eljárás, 2024” feliratú panel felelős a szeptemberben induló képzések jelentkezéséért.

Belépés Ügyfélkapuval 3

Belépés Ügyfélkapuval 4

4.

Első alkalommal történő belépés esetén: a felhasználónak átolvasás után jóvá kell hagynia a Felhasználási feltételeket és megadnia az e-mail címét, ahova az E-felvételi használatához szükséges biztonsági kódot tudjuk küldeni (ezért kiemelten érdemes figyelni, hogy élő e-mail címet adjunk meg, azt pontosan gépeljük be).

Belépés Ügyfélkapuval 5

5.

Amint megérkezik a biztonsági kód, máris használható az E-felvételi. Fontos megőrizni az első alkalommal kapott biztonsági kódot, mert arra a későbbi belépéseknél is szükség lesz.

Jó felvételit!

 

2024. februárban induló képzések logó A 2024 februárjában induló keresztféléves képzésekre jelentkezőkre a fentiek még nem vonatkoznak. Ők a január 9-ig tartó ügyintézési időszakban a megszokott módon, a Felvi.hu-n regisztrált felhasználónevükkel és jelszavukkal érhetik el az E-felvételit ugyanúgy, ahogy a jelentkezési időszakban.