felvi.hu


Decemberben indul a keresztféléves ügyintézés

2022.11.21

Már zajlik a keresztféléves jelentkezők által rögzített adatok és a feltöltött dokumentumok feldolgozása. Az E-felvételi rendszerében hamarosan kezdetét veszi a felvételi ügyintézés.


A felvételi eljárás menetrendje szerint legkésőbb december 14-től válnak elérhetővé az ügyintézési funkciók az E-felvételiben. Ekkor az adatok feldolgozottságának függvényében a jelentkezőknek lehetőségük nyílik adatmódosításra, a jelentkezési sorrendjük egyszeri módosítására, dokumentumpótlásra, illetve ha szükséges, hiánypótlásra.

Az E-felvételiben folyamatosan elérhető és letölthető az ún. jelentkezői státuszlap, amelyen összesítve olvashatók a rögzített személyes adatok és a jelentkezési helyek. Ugyanitt lehet nyomon követni a dokumentumok feldolgozottságát, majd pedig a januári felvételi döntés eredményét.

A jelentkezők legkésőbb december 27-ig általános tájékoztatást is kapnak az egyes pontszámítási módokhoz szükséges dokumentumokról és ezek ellenőrzéséről. Ezen felül legkésőbb 2023. január 3-ig a hiányos jelentkezést benyújtó felvételizők a jelentkezéskor megadott e-mail címükre felszólítást is kapnak a pótlásról. Fontos tehát a megadott postafiók rendszeres figyelése!

A módosításokra, hiánypótlásra és a felvételi jelentkezés benyújtása óta megszerzett újabb dokumentumok feltöltésére legkésőbb 2023. január 10-ig lesz lehetőség. A ponthatárokat várhatóan január 24-én hirdetik ki itt, a Felvin.

A jelentkezés utáni teendőkről bővebben a Felvételi tájékoztatóban »