felvi.hu


Keresztféléves meghirdetések a Felvin

2021.10.15

A februárban induló felsőoktatási képzésekre 2021. november 15-ig lehet jelentkezni. A jelentkezés szabályait tartalmazó Tájékoztató és az intézmények által meghirdetett képzések a Felvin olvashatók.

Figyelem! Módosult a jelentkezési határidő, így november 16. éjfélig nyújthatók be a keresztféléves jelentkezések! Bővebben »

Megkezdődött a 2022-es keresztféléves eljárás: megjelent a Felvin a hivatalos információkat és tudnivalókat, valamint a meghirdetéseket tartalmazó Felsőoktatási felvételi tájékoztató.

A felvételizők a honlapunkról elérhető E-felvételin keresztül nyújthatják be jelentkezéseiket. Az E-felvételi – a Felvin történő regisztráció után – a 2021. november 15-i jelentkezési határidőig folyamatosan a felvételizők rendelkezésére áll.

A végleges jelentkezéseket legkésőbb 2021. november 15-én éjfélig kell rögzíteni. A jelentkezés hitelesítésének határideje 2021. november 20. A hitelesítés legegyszerűbb módja az Ügyfélkapuval történő hitelesítés. Bővebben a Tájékoztatóban  »

A jelentkezők legfeljebb hat helyet jelölhetnek meg, ebből hármat díjmentesen. További jelentkezési helyek megjelöléséért 2-2 ezer forint kiegészítő díjat kell fizetniük a jelentkezéskor. (Ugyanazon intézmény, ugyanazon szakának állami ösztöndíjas és önköltséges meghirdetése, ha megegyezik a képzési szint, a munkarend, a képzés nyelve és helye is, csak a finanszírozási forma tér el, bár külön sorban kell szerepeltetni, egy jelentkezési helynek számít.) Bővebben »

A jelentkezéskor már meglévő dokumentumokat a jelentkezéssel egy időben kell feltölteni az E-felvételibe. A jelentkezési határidő után szerzett dokumentumok feltöltésének határideje 2022. január 10. Bővebben »

A ponthatárokat várhatóan 2022. január 24-én hirdetik ki.

Felsőoktatási felvételi tájékoztató - szabályok, tudnivalók » A felsőoktatási intézmények által meghirdetett képzések »