felvi.hu


November 21-ig kell hitelesíteni a keresztféléves jelentkezéseket

2021.11.17

A keresztféléves képzésekre felvételizőinek hitelesíteniük is kell jelentkezésüket: erre a jelentkezési határidőt követően - amennyiben ezt még nem tették meg - november 21-ig van lehetőségük az E-felvételi felületén.


Figyelem! Módosult a hitelesítési határidő, így egy nappal tovább, november 21. éjfélig végezhető el a keresztféléves jelentkezések hitelesítése!

 

A hitelesítés kétféleképpen végezhető el

 

A felvételiző jelentkezési szándéka a hitelesítés után válik érvényessé. Azoknak, akik már a jelentkezési határidő előtt hitelesítették a jelentkezésüket, ám november 16-ig még módosítottak az adatokon, újra hitelesíteniük kell azt a fent említett módok valamelyikével!

A hitelesítésről bővebben a Felvételi tájékoztatóban »

A beérkezett hitelesítő adatlapok feldolgozása néhány napot vesz igénybe. A feldolgozás eredményéről a felvételizők e-mailben kapnak tájékoztatást, de az E-felvételi felületén is nyomon követhetik a jelentkezésük státuszát. Arra kérünk mindenkit, hogy folyamatosan figyeljék postafiókjukat, illetve az E-felvételi felületét.

Amennyiben a hitelesítés eredményéről a néhány napos átfutási időt követően nem kapnak e-mailt, illetve a felületen nem látják annak eredményét, abban az esetben mindenképpen vegyék fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.