felvi.hu


Hitelesítés február 20-ig

2020.02.17

A szeptemberben induló képzések e-felvételizőinek hitelesíteniük is kell jelentkezésüket. Erre a jelentkezési határidőt követően - amennyiben ezt még nem tették meg - 2020. február 20. éjfélig van lehetőségük.

A hitelesítés kétféleképpen végezhető el

 

A felvételiző jelentkezési szándéka a hitelesítés után válik érvényessé. Azoknak, akik már a jelentkezési határidő előtt hitelesítették a jelentkezésüket, ám azt követően február 15-ig még módosítottak az adatokon, újra hitelesíteniük kell azt a fent említett módok valamelyikével!

A beérkezett hitelesítő adatlapok feldolgozása néhány napot vesz igénybe. A feldolgozás eredményéről a felvételizők e-mailben kapnak tájékoztatást, de az E-felvételi felületén is nyomon követhetik a jelentkezésük státuszát. Arra kérünk mindenkit, hogy folyamatosan figyeljék postafiókjukat, illetve az E-felvételi felületét.

Amennyiben a hitelesítés eredményéről a néhány napos átfutási időt követően nem kapnak e-mailt, illetve a felületen nem látják annak eredményét, abban az esetben mindenképpen vegyék fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.

Bővebben a hitelesítésről a Felvételi tájékoztatóban »