felvi.hu


Ügyfélszolgálatunk


Az Oktatási Hivatal felvételi ügyfélszolgálata a felvételi eljárás bármely szakaszában segítséget nyújt a jelentkezőknek és leendő felvételizőknek, mind a jelentkezés technikai tudnivalóiról, mind a felvételi eljárás szabályaival kapcsolatban.

 

A közelgő ügyintézési határidő miatt a július 4-5-i hétvégén ügyeletet tart az Ügyfélszolgálat.

 

Telefonon...

A felvételi eljárással kapcsolatos általános kérdésekben a 1818-as telefonszámon (5-ös gomb -  Felsőoktatási felvételivel kapcsolatos kérdések) a Kormányzati Ügyfélvonal 0-24 órában ad tájékoztatást.

Konkrét, jelentkezést érintő kérdésben Ügyfélszolgálatunk segíthet. Telefonszámunk: (06 1) 477-31-31. Hétfőtől csütörtökig 8-16:30-ig, pénteken 8-14 óráig.

 

E-mailben...

E-mailben érkező kérdéseket az info@felvi.hu címre várjuk.

Az e-mailben érkezett kérdéseket beérkezési sorrendben válaszoljuk meg. Munkatársaink minden levélre válaszolnak, a gyorsabb feldolgozás érdekében kérjük, hogy ugyanazt az üzenetet ne küldjék el többször. Köszönjük!

 

Személyesen...

Cím: Budapest, XII. Maros utca 19-21. (Bejárat az utcáról.)

Nyitvatartás:
Hétfő-csütörtök: 8.00-12.00 és 13.00-16.00
Péntek: 8-13:30

Az ügyfélszolgálatra személyesen érkezőknek az alábbi járványügyi intézkedésekre szeretnénk felhívni a figyelmüket:

  • Dokumentumok pótlására, adat- és jelentkezésisorrend-módosításra kérjük, használják az E-felvételi felületét, amely nem igényel személyes kontaktot. Lehetőség van postán is elüldeni pl. a dokumentumok másolatait.
  • Az ügyfélszolgálat területén legfeljebb annyi ember tartózkodhat, amennyi ügyintéző éppen foglalkozik az ügyfelekkel. A többieknek az iroda előtt, szabad téren kell várakozniuk a Kormány által előírt személyes távolságtartás szabályaira is ügyelve.
  • Az ügyfélszolgálaton nincs lehetőség fénymásolásra, tehát mindenkitől kérjük, hogy az eredeti dokumentumok mellett az azokról készült kellő számú fénymásolatot is hozza magával. (Az iroda környékén több fénymásoló szalon is működik.)
    A fénymásolandó iratok szükséges köréről kérjük, hogy előzetesen tájékozódjon a www.oktatas.hu honlapon a Képesítések elismerése menüpontban, vagy nyelvvizsga honosítás ügyében a nyak.oh.gov.hu honlapon, vagy kérje ügyfélszolgálatunk előzetes segítségét e-mailben vagy telefonon.
  • A munkaállomásoknál kizárólag az ügyben eljáró személy tartózkodhat (kivétel ez alól tolmács, illetve fogyatékkal élő kísérője.)
  • Belépés után, ügyintézés előtt használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt!
  • Kérjük lehetőleg ne közvetlenül nyitásra érkezzenek, mert ilyenkor általában hosszabban kell várakozni.

 

Térkép: