felvi.hu


Vegyél részt az EUROSTUDENT 8 kutatásban és nyerj belépőt az EFOTT-ra!

2022.05.03

Most különösen megéri értékelni a felsőoktatást: a HÖOK nyereményjátékkal támogatja az EUROSTUDENT 8 kutatást. A résztvevő hallgatók akár belépőt nyerhetnek a 2022-es EFOTT Fesztiválra is.


Az EUROSTUDENT Magyarország és az Európai Felsőoktatási Térség legfontosabb nemzetközi hallgatói kutatása. Egyedülálló információforrás, amelynek adatai nemcsak a felsőoktatási intézmények, az oktatáskutatás és a szakpolitika számára jelentenek fontos segítséget, de a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) és más szakmai és hallgatói szervezetek stratégiai és érdekképviseleti munkáját is támogathatják.


Az EUROSTUDENT 8 kutatás célja, hogy átfogó képet adjon a magyarországi felsőoktatási intézményekben tanuló alap-, osztatlan, mester- és felsőoktatási szakképzésein tanuló hallgatók tanulmányi jellemzőiről, életkörülményeiről és képzésükről alkotott véleményükről. Bővebben »

 

Ezért a HÖOK 2022-ben is támogatja ennek a rendkívül fontos adatgyűjtésnek a megvalósítását. Nem csupán szakmai és szervezeti közreműködéssel, hanem egy nyereményjáték szervezésével is szeretné népszerűsíteni a kutatást. A kérdőívet kitöltő hallgatók válaszaik beküldésekor egy külön felületen bármelyik saját e-mail címüket megadva részt vehetnek a sorsoláson, melyen tíz darab, egyenként a 2022-es EFOTT Fesztiválra (Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója) érvényes napi belépő lesz a nyertesek jutalma.

A kérdőívet a Neptun üzeneteik között találják meg a hallgatók, és 2022. június 15-ig tudják kitölteni.

A Velencei-tónál július 13-17. között megrendezett fesztivál, az ország legnagyobb hallgatói fesztiválja közösségi élményekkel, családias hangulattal, célzottan fiataloknak szóló programokkal várja vendégeit, a középpontjában álló egyetemistákat és főiskolásokat. Az idei házigazdaegyetemmel, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemmel együttműködésben a környezetvédelem és a fenntarthatóság lesz az idei EFOTT szervezésének egyik kiemelt fókuszpontja. Bővebb információ a rendezvényről itt.

A nyereményjáték szabályzata honlapunkról is letölthető »