felvi.hu


Felvételi segítség


Az alap- vagy mesterdiploma megszerzése nem jelenti a felsőfokú tanulmányok végét. Már csak azért sem, mert a munkaerőpiacon hátrányba kerül az, aki nem tartja karban megszerzett tudását, nem követi figyelemmel a szakmája újdonságait.

Diplomával a kézben is vissza lehet ülni az egyetemi padsorokba. Az alapképzés elvégzése után nemcsak mesterképzésen folytathatók a tanulmányok, hanem akár újabb alapszakon is. A tovább(i) tanulásban is segít a Felvi.

A felsőoktatási felvételivel kapcsolatos legfrissebb információk, tudnivalók a felvi.hu Felvételi aloldalán olvashatók.

A felvételi esedékes teendőiről, tudnivalóiról az Aktuális rovatból értesülhetnek, az eljárási szabályok pedig a Felvételi tájékoztatók menüpont alatt ismerhetők meg.

Az adott eljárásban az intézmények által meghirdetett képzések az Egyetemek, főiskolák pont alatt böngészhetők. Akinek nincsenek határozott elképzelései, hogy mely szakon folytatná, kezdje a böngészést a Szakkeresővel, illetve a Szakleírásoknál.

A regisztráció után Én felvim oldalakon tölthetők ki önismereti tesztjeink, valamint innen érhető el a jelentkezés elektronikus formája, az e-felvételi.